Těstoviny s pancettou a chřestem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
28 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pancettu pokrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Chřest a tykev očistíme a pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a osmažíme na něm do křupava pancettu, poté vyjmeme a do oleje přidáme česnek, chřest a tykev. Smažíme 2 minuty, pak vsypeme hrášek a přilijeme vývar. Vaříme 5 minut. Uvařené těstoviny smícháme se zeleninou, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.