Těstoviny s pečenými rajčaty

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
27 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a zbavíme semínek. Půlky rajčat poklademe na plech řeznou plochou dolů a pokapeme olejem. Osolíme, opepříme a poprášíme lžičkou cukru. Pečeme v troubě při 200 stupních Celsia asi 30 minut.
  • 2
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Bazalku i rukolu omyjeme a natrháme na kousky. Piniové oříšky nasucho opražíme.
  • 4
    Do těstovin vmícháme pečená rajčata, bazalku, rukolu a polovinu nastrouhaného sýru. Pokrm rozdělíme na talíře, posypeme piniemi a zbylým sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.