Těstoviny s pomerančovou omáčkou a ricottou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
851 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
106 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu očistíme, omyjeme a pokrájíme na menší kousky. Pomeranč opláchneme a kůru nastrouháme.
  • 2
    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, po 5 minutách varu přidáme cuketu a uvaříme obojí doměkka. Slijeme a dáme stranou.
  • 3
    V 90 ml horké vody smícháme olej, pomerančovou kůrou a ricottu. Osolíme, opepříme a dobře prošleháme. Poté smícháme s těstovinami, cuketou a dobře promícháme. Dosolíme a dopepříme dle chuti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.