Těstoviny s rajčaty a ančovičkami

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
6 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Farfalle uvaříme dle návodu na obalu.
  • 2
    Mezitím v pánvi rozpálíme olej a cca dvě minuty na něm smažíme plátky ančoviček. Postupně začneme přidávat rozpůlená rajčata a do pánve ještě prolisujeme česnek.
  • 3
    Dochutíme pepřem, solí a drceným chilli. Pět minut za občasného míchání smažíme na pánvi. Vše pak smícháme s uvařenými těstovinami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.