Těstoviny s rajčaty a ančovičkami
20 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Farfalle
- 200gramůAnčovičky konzervované
- 250gramůRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaChilli paprička
- 1lžičkaSůl
- 3litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
6 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Farfalle uvaříme dle návodu na obalu.
- 2Mezitím v pánvi rozpálíme olej a cca dvě minuty na něm smažíme plátky ančoviček. Postupně začneme přidávat rozpůlená rajčata a do pánve ještě prolisujeme česnek.
- 3Dochutíme pepřem, solí a drceným chilli. Pět minut za občasného míchání smažíme na pánvi. Vše pak smícháme s uvařenými těstovinami a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.