Těstoviny s roketou a ovčím sýrem
38 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Penne
- 5lžicOlej olivový extra panenský
- 2kusyChilli paprička
- 3lžíceSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 200gramůRoketa
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaSůl
- 3litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
13 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
1 g
Cukr
290 mg
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme těstoviny na zkus a scedíme a dáme dvě lžíce vody stranou.
- 2V mezičase v hluboké pánvi na oleji zhruba pět minut restujeme rozdrcené stroužky česneku, chilli papričky, které jsme rozkrojili na čtvrtky a zbavili semen, a roketu. Ke směsi přidáme dvě lžíce vody z těstovin, těstoviny rovněž přidáme do pánve a dvě minuty za občasného míchání necháme prohřát.
- 3Ze směsi odstraníme chilli papričky a česnek, vsypeme na mísu, posypeme ustrouhaným sýrem a hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.