Těstoviny s treskou a klíčky

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme tresku s mlékem, přilijeme tolik vody, aby byla zakrytá, vaříme ji asi 5 minut, až změkne. Potom ji opláchneme studenou vodou, stáhneme kůži, vykostíme a rozebereme na větší kousky.
  • 2
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.
  • 3
    Mrkev nakrájíme na plátky. Na velké pánvi rozehřejeme 3 lžíce arašídového oleje, na něm osmažíme mrkev a kolečka cibule tak, aby zůstala ještě křupavá. Vmícháme fazolové klíčky, sójovou omáčku a sezamový olej. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Na pánev přidáme těstoviny, sezamová semínka, rybu a zbývající lžíci arašídového oleje. Mírně protřeseme, dáme na talíře a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.