Těstoviny s vejci na hniličko

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
718 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
26 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
62 mg
Cukr
658 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu na obalu uvaříme těstoviny. Těstoviny pak vrátíme do hrnce a přilijeme k nim vodu, olej, přisypeme nastrouhaný parmazán a sůl s pepřem.
  • 2
    Uvaříme si vajíčka na hniličko. Vajíčka vaříme cca 2 minuty, bílek by měl ztuhnout, zatímco žloutek zůstane příjemně tekutý. Těstoviny poté rozdělíme na talíře a navrch položíme vajíčko. Vše pak posypeme nasekanou petřželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.