Těstoviny se sardelí a rajčatovou omáčkou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
832 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a necháme okapat. Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, nasypeme do hrnce s rozehřátým olejem, orestujeme, přisypeme oříšky, rozinky, filety sardelí a smažíme asi 2 minuty. Přilijeme víno, přidáme rajčatovou pastu, povaříme, až se filety rozpadnou.
  • 2
    Střídku chleba nakrájíme na malé kostičky a v pánvi na trošce oleje je osmažíme dozlatova.
  • 3
    Těstoviny promícháme s omáčkou, upravíme na talíře a posypeme chlebovými kostičkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.