Těstoviny se škeblemi

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
4 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
3 g
Cukr
943 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé škeble propereme ve studené vodě a necháme je okapat.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přidáme rozetřený česnek a škeble a smažíme 2 minuty. Přidáme garnáty a mušle a další 2 minuty smažíme. Přilijeme víno a vývar, uvedeme do varu a pod pokličkou vaříme 10 minut, než se škeble otevřou. Vyhodíme škeble, které se neotevřely.
  • 3
    Ve vroucí vodě uvaříme těstoviny, poté je scedíme a necháme okapat.
  • 4
    Do pánve přimícháme estragon, sůl a pepř.
  • 5
    Těstoviny dáme na mísu a přelijeme směsí z pánve. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.