Těstoviny se smetanovým sýrem a pstruhem

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
7066 kcal
Bílkoviny
185 g
Tuky
44 g
Sacharidy
1503 g
Vláknina
267 g
Cukr
345 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším hrnci si ve 150 ml zeleninového vývaru uvaříme doměkka na nudličky nakrájenou mrkev, celer, cuketu, pórek a hrášek. Hrnec odstavíme a vmícháme do směsi na nudličky nakrájeného pstruha. Přikryjeme pokličkou a necháme stát. V jiném hrnci si smícháme víno a sýr, zahříváme dokud nevznikne hladká hmota. Až se tak stane, přimícháme nadrobno nakrájený kopr, osolíme a opepříme. Mezitím si ve větším hrnci v osolené vodě uvaříme těstoviny. Důkladně je scedíme a vmícháme do sýrové omáčky. Naservírujeme na talíř, navrch dáme zeleninovou směs s pstruhem a ozdobíme snítky kopru. Můžeme podávat.
  • 2
    Vývar zeleninový [42785]:
  • 3
    V hrnci na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a pórek zhruba 5 minut. Přidáme nadrobno nakrájený řapíkatý celer, mrkev, fenykl a rajčata a přikryté dusíme 10 minut. Poté podlijeme vodou, vložíme bobkový list, petrželku, tymián a vaříme na mírném ohni přibližně 20 minut. Poté, co je vývar hotový, ho přecedíme a můžeme jej ihned použít, nebo zmrazit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.