Těstoviny se sýrovou omáčkou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
930 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
33 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
542 mg
Cukr
713 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Očištěný celer a cibulku nakrájíme na plátky a podusíme na 2 lžících másla.
  • 3
    Gorgonzolu rozdrobíme a s mlékem a ricottou rozmixujeme na kaši. Propasírujeme sítem, přidáme k zelenině a za stálého míchání zahřejeme. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Uvařené těstoviny krátce osmahneme na zbylém másle a upravíme se sýrovou omáčkou na talíře. Podáváme posypané hrubě mletým červeným pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.