Těstoviny se sýrovou omáčkou z parmazánu a ricotty

13 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
9 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
98 mg
Cukr
141 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu osolíme, přivedeme k varu a těstoviny uvaříme al dente.
  • 2
    Mezitím v misce ušleháme ricottu dohladka, vmícháme nastrouhaný parmazán, ochutíme solí, pepřem a špetkou muškátového oříšku.
  • 3
    Těstoviny přemístíme do předehřáté servírovací mísy a vmícháme omáčku. Přidáme máslo a vložíme na několik minut do teplé trouby. Po vyjmutí dozdobíme nasekanou petrželkou nebo bazalkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.