Těstoviny se zeleninou a bazalkovým dresinkem

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme na zkus těstoviny, scedíme je, vsypeme zpět do hrnce, vmícháme olej, pepř, sůl, vypeckované a na plátky nakrájené olivy a sušená rajčata, která jsme namočili, poté scedili a nakrájeli. Směs odložíme, aby vychladla.
  • 2
    Do vychladlých těstovin vmícháme rozpůlená srdíčka artyčoků bez nálevu, na kolečka nakrájenou cuketu a rozpůlená rajčata.
  • 3
    Na závěr vmícháme dresink, který jsme připravili z rozdrcených konzervovaných rajčat, sýra, pokrájeného svazku bazalky a pomerančového džusu.
  • 4
    Servírovací mísu vyložíme listy salátu, vsypeme těstovinovou směs, ozdobíme drobně sekanými bazalkovými lístky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.