Těstoviny v omáčce s čabajskou klobásou

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
34 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém silnostěnném rendlíku na dvou lžících oleje restujeme pokrájenou cibuli. Po zhruba pěti minutách vmícháme na kousky pokrájené papriky, pyré ze sušených rajčat, konzervovaná rajčata i s nálevem, mletou papriku a směs za stálého míchání vaříme. Vmícháme slupky zbavenou klobásu nakrájenou na kolečka, přidáme sůl, pepř, zamícháme a pod poklicí dusíme asi patnáct minut.
  • 2
    V mezičase ve větším hrnci uvaříme v osolené vodě těstoviny na zkus, scedíme a udržujeme v teple.
  • 3
    Když je omáčka hotová, vysypeme těstoviny na mísu, promícháme se zbylým olivovým olejem, přelijeme omáčkou, řádně promícháme a zdobíme posekanou petrželkou. Ihned podáváme s listy salátu (můžeme použít i několik druhů) a rozpůlených Cherry rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.