Těstoviny v rajčatové omáčce s česnekem

65 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
755 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
26 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velkém rendlíku na oleji restujeme cibuli. Po 5 minutách přidáme pokrájená rajčata a česnek nakrájený na čtvrtky. Směs na mírném plameni vaříme zhruba 1/2 hodiny. Směs je hotová, až se olej oddělí od masy. Směs ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    V mezičase v osolené vodě uvaříme špagety na skus, scedíme a vsypeme do mísy. Na těstoviny vlijeme omáčku, vsypeme posekanou bazalku a dobře promícháme. Na ozdobu poklademe těstoviny hoblinkami parmezánu. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.