Thajská polévka s krevetami na chilli

55 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
283 mg
Cukr
587 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety vyloupeme, zbavíme střívek a uložíme do ledničky. Dva stonky citronové trávy rozdělíme na třetiny. Krevety smažíme na oleji tři minuty dorůžova.
  • 2
    Přidáme vývar, jeden prolisovaný stroužek česneku, zázvor na jemno, limetkovou šťávu i kůru, chilli papričky a sůl. To všechno podusíme asi dvacet minut. Poté vmícháme rybí omáčku a vaříme asi tři minuty, okořeníme a přidáme koriandr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.