Thajská rajčatová salsa
15 min.
Ingredience
- 6kusůRajčata Cherry
- 3kusyCibulka jarní
- 2lžíceOcet rýžový
- 1kusZázvor celý
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaOmáčka rybí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
28 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
971 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cherry rajčátka omyjeme a nakrájíme na čtvrtiny. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka.
- 2V misce smícháme cherry rajčátka, jarní cibulku, rýžový ocet, najemno nasekanou pažitku, nastrouhaný zázvor, cukr, rybí omáčku, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme.
- 3Uložíme na 60 minut do chladničky, aby se přísady propojily a poté ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.