Thajské kari burgery

36 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
23 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru vložíme nakrájená kuřecí prsa, kari pastu, cibuli, koriandr, sůl a pepř, vše do hladka rozmixujeme. Z hmoty vytvoříme placky, které necháme v lednici 30 minut uležet.
  • 2
    Zatím na pánev vložíme všechny ingredience na omáčku satay, mírně je povaříme přibližně 2 minuty dokud směs nezhoustne, necháme vychladnout.
  • 3
    Uleželé placky potřeme olejem, grilujeme 8 minut z každé strany, dokud nejsou propečené.
  • 4
    Do rozkrojené žemle vložíme masovou placku, listy rokety, pár lístků bazalky, máty a koriandru, přelijeme lžící omáčky satay.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.