Ticinská pečeně

150 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
27 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso prošpikujeme proužky slaniny, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran. Vyjmeme a uchováme teplé, na výpek vložíme na kostičky nakrájenou mrkev, celer a cibuli. Opečeme doměkka, zalijeme vínem a rajským protlakem a pár minut povaříme. Do základu vrátíme zpět maso, přidáme bobkový list, hřebíček, podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme hodinu a půl, podle potřeby podléváme. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky, z omáčky vyjmeme hřebíček a bobkový list. Omáčku rozmixujeme, dokořeníme podle chuti a hotovou omáčkou přelijeme plátky masa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.