Ticinské sýrové brambory

60 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
22 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Vápník
75 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané syrové brambory předvaříme cca 15 minut a poté seřízneme na jednom konci. Do každé brambory uděláme opatrně několik zářezů, do kterých po uvaření vsuneme plátky sýra.
  • 2
    Takto připravené brambory naskládáme na vymazaný plech, pokapeme olejem a pečeme v předehřáté troubě při teplotě cca 120 stupňů doměkka.
  • 3
    Nakonec je osolíme, posypeme kořením.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.