Toasty s biftekem grilovaným
19 min.
Ingredience
- 1gramČesnek
- 500gramůHovězí svíčková
- 200gramůCibule
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 400gramůChléb toastový pšeničný tmavý
- Marináda
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaČesnek
- 2lžíceŠťáva citrónová
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
730 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Svíčkovou nakrájíme na 5 plátků, naklepeme a dáme do misky. Smícháme šťávu z citronu, olej s prolisovaným česnekem, solí, pepřem a vzniklou marinádou zalijeme maso a marinujeme 20 minut. Toasty namažeme rozměklým máslem, dle chuti do něj vmícháme česnek.
- 2Zapneme gril a na grilovací desku dáme toasty s nakrájenou cibulí na plátky a opečeme z obou stran, poté grilujeme plátky svíčkové ( asi 2 minuty každou stranu).
- 3Toasty vytvoříme přímo na grilu: Na plátek toastu položíme plátek masa, opečenou cibuli, zakapeme sojovou omáčkou a přiklopíme druhým plátkem opečeného chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.