Toasty s ementálem a žampiony

45 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
32 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polovině másla zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme plátky žampionů a 5 minut podusíme. Do odstavených žampionů vmícháme pepř, sůl, zakysanou smetanu a nasekanou petrželku. Plátky toastového chleba vložíme do pekáče, na ně navršíme houbovou směs, posypeme nastrouhaným ementálem a zalijeme zbytkem rozpuštěného másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut, až se sýr rozteče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.