Toasty s pečenou zeleninou

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý fenykl, papriky bez jádřinců a očištěný lilek nakrájíme na silnější plátky, vyskládáme na plech, posypeme oreganem, posekanou mátou, mořskou solí, pepřem, polijeme olivovým olejem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi půl hodiny.
  • 2
    Plech vyndáme z trouby, zeleninu necháme vychladnout, nakrájíme nadrobno, ochutíme vinným octem, podle potřeby přilijeme olej, promícháme, krajíčky bílého chleba nasucho opečeme a pomažeme zeleninovou směsí.
  • 3
    Podáváme jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.