Tofu s broskvemi a lusky

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
26 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
12 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tofu nakrájíme na kostky a poprášíme osolenou moukou, na rozpáleném slunečnicovém oleji opečeme ze všech stran dozlatova a necháme okapat na papírové utěrce. Ve stejné pánvi osmahneme i fazolové lusky a odložíme k tofu.
  • 2
    Na pánvi wok na rozpáleném oleji opečeme nakrájenou cibulku dozlatova, přihodíme nasekaný česnek a zázvor a krátce orestujeme. Vyjmeme všechno děravou naběračkou tak, aby v pánvi zbyl jen olej. Přilijeme víno, přidáme sušené meruňky, sójovou omáčku a cukr a za stálého míchání minutu povaříme. Na talíře rozložíme kostky tofu, lusky a zalijeme broskvemi s omáčkou. Ozdobíme kolečky jarní cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.