Tokáň slovenský

65 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
746 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
45 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové i hovězí maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno. V hrnci rozpálíme olej, zpěníme cibuli, přisypeme kousky masa a osmahneme. Osolíme, opepříme a zasypeme bohatě mletou paprikou. Orestujeme, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vínem. Ke konci dušení vmícháme sladkou smetanu a dovaříme. Podáváme s dušenou rýží nebo s haluškami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.