Toleranc s klofanými bramborami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
11 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, nakrájíme a dáme vařit do osolené vody. Okmínujeme a vaříme doměkka.
  • 2
    Pak scedíme a rozšťoucháme.
  • 3
    Rozetřeme si tvaroh s máslem, přimícháme mléko a přidáme najemno nakrájený kopr.
  • 4
    Rozšťouchané brambory upravíme na nahřátý talíř a přelijeme připravenou tvarohovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.