Tomatová esence

140 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a omyjeme.
  • 2
    2,2 kila rajčat, celer, šalotku, fenykl, česnek, tymián pokrájíme na drobné kousky.
  • 3
    Vše přendáme do větší mísy, přisypeme pepř, přilijeme worcester a tabasco, osolíme a osladíme.
  • 4
    Zakryjeme potravinářskou fólií a necháme v chladu marinovat 7 hodin.
  • 5
    Vzniklou směs poté nahrubo rozmixujeme a propasírujeme přes dvojité plátno.
  • 6
    Necháme pozvolna protéci plátnem po dobu 120 minut.
  • 7
    Esenci servírujeme ozdobenou zbytkem pokrájených rajčat a bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.