Topinky s bazalkou a Mozzarellou
15 min.
Ingredience
- 120gramůChléb konzumní
- 400gramůMozzarella
- 200gramůPaprika sterilovaná
- 40gramůBazalka
- 60gramůHořčice
- 6gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
30 mg
Postup přípravy
- 1Chléb nakrájíme na krajíčky, opečeme nasucho v topinkovači nebo v troubě. Potřeme hořčicí, poklademe plátky Mozzarelly, osolíme, opepříme a vrátíme zpět na dvě minuty do trouby, aby se sýr trochu roztekl. Nakládané papriky scedíme, necháme okapat, nakrájíme na nudličky, lístky bazalky posekáme na jemno.
- 2Topinky posypeme paprikou, bazalkou, upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.