Topinky s červenou řepou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
23 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu očistíme a uvaříme v hrnci s osolenou vodou. Uvařenou scedíme, necháme vychladnout a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Veku nakrájíme na krajíce o průměru 1 cm a v pánvi na rozpáleném oleji upečeme topinky, které skládáme na mřížku, aby z nich okapal olej. Vychladlé je potřeme česnekem. Řepu a sýr nakrájíme na tenké plátky, které jemně potřeme balsamikovým octem a pokládáme na každý krajíc opečené veky, přiložíme ještě na půlky rozkrojené cherry rajčátko, ozdobíme bazalkou, posypeme oreganem, zakapeme olivovým olejem a skládáme na talíř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.