Topinky s fazolemi a česnekem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole z konzervy scedíme, česnek oloupeme a nakrájíme na plátečky, 1 stroužek dáme stranou, rozmarýn posekáme. V pánvi rozehřejeme trošku olivového oleje, přisypeme plátečky česneku a osmažíme dorůžova. Přidáme fazole, podusíme a odstavíme. Zakápneme octem, osolíme, opepříme a rozmačkáme.
  • 2
    Ciabattu nakrájíme na plátky, opečeme nasucho v topinkovači, potřeme 1 stroužkem česneku, panenským olejem a vyskládáme na servírovací talíř. Na topinky naneseme horkou fazolovou směs, posypeme rozmarýnem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.