Torinské rizoto

70 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1364 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
73 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře naporcujeme. V kastrole na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zalijeme částí vývaru a přidáme naporcované kuře. Osolíme a dusíme asi 30 minut. Potom ke kuřeti vmícháme propláchnutou rýži, zalijeme zbylým vývarem a dusíme ve středně vyhřáté troubě 20 minut. Hotové rizoto upravíme na nahřáté talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.