Toro
100 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 12kusůCibulka jarní
- 1decilitrOlej olivový extra panenský
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 2litryVoda pitná
- 4krajíceChléb toastový
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
29 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V kastrole na olivovém oleji zpěníme jemně nakrájené cibulky, zalijeme vodou a přidáme svazek bylinek, sůl a pepř. Vše vaříme asi 15 minut bez pokličky.
- 2Potom přidáme porce tresky, zakryjeme pokličkou a vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu.
- 3Na oleji opečeme chleby a potřeme je česnekem. Do hluboké mísy urovnáme řezy z tresky a každý přikryjeme opečeným chlebem. Zalijeme polévkou a podáváme na polévkových talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.