Tortellini s fazolkami

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1059 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
65 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
5 g
Cukr
284 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu.
  • 2
    Zatím rozpálíme v pánvi olej, přidáme kostičky slaniny a vyškvaříme ji dokřupava.
  • 3
    Tortellini důkladně scedíme a dáme je do pánve se slaninou. Přidáme scezené fazolky, smetanu, muškátový oříšek a podle chuti sůl a pepř. Mícháme 1-2 minuty a prohříváme.
  • 4
    Pokrm posypeme nastrouhaným parmezánem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.