Tortellini s krevetovou omáčkou

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
890 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
50 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme a oloupeme krevety. Tortellini uvaříme v osolené vodě al dente.
  • 2
    Mezitím orestujeme najemno nakrájenou cibuli na 5Og rozehřátého másla, přidáme nastrouhaný muškátový oříšek a krátce podusíme. Poté přidáme zbylé máslo a odstavíme. Do omáčky zamícháme najemno nasekané krevety, dochutíme pepřem a nasekaným koprem.
  • 3
    Těstoviny scedíme a podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.