Tortellini s mascarpone
35 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Tortellini
- 2lžičkyOlej rostlinný
- 90gramůPancetta
- 125mililitrůVývar drůbeží
- 185gramůMascarpone
- 80gramůRajčata sušená sterilovaná
- 20gramůBazalka
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 650mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
28 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 mg
Postup přípravy
- 1Tortellini uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, poté je scedíme a necháme stranou okapat.
- 2Osmažíme na oleji pancettu 2 - 3 minuty. Vmícháme do ní vývar, mascarpone a sušená rajčata.
- 3Přivedeme k varu, stáhneme oheň a omáčku asi 5 minut vaříme, až ji trochu zredukujeme. Vmícháme bazalku, osolíme a opepříme.
- 4Vložíme do omáčky tortellini, pokrm promícháme a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.