Tortellini s mascarpone

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
573 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
28 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tortellini uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, poté je scedíme a necháme stranou okapat.
  • 2
    Osmažíme na oleji pancettu 2 - 3 minuty. Vmícháme do ní vývar, mascarpone a sušená rajčata.
  • 3
    Přivedeme k varu, stáhneme oheň a omáčku asi 5 minut vaříme, až ji trochu zredukujeme. Vmícháme bazalku, osolíme a opepříme.
  • 4
    Vložíme do omáčky tortellini, pokrm promícháme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.