Tortellini s masem a špenátem

75 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
29 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené kuřecí maso, prosciutto, špenát a cibuli rozmixujeme najemno, vmícháme nové koření, parmezán a 2 vejce.
  • 2
    Z nudlového těsta vyválíme plát a vykrájíme kolečka o průměru 5cm. Do středu každého dáme lžičku masové náplně, potřeme vejcem, kolečko přehneme a konce přitiskneme pevně k sobě. Vzniklý tvar obtočíme kolem ukazováčku a konce překřížíme a ohneme dozadu. Tortellini vkládáme postupně do vroucí vody, vaříme 5 minut, zcedíme a necháme okapat.
  • 3
    V hrnci přivedeme k varu smetanu s prolisovaným česnekem a 3 minuty vaříme na mírném ohni, odstavíme. Vmícháme nakrájené houby a parmezán. Těstoviny přendáme na mísu, zalijeme omáčkou a posypeme zbylým parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.