Tortellini ve smetanovo-rajčatové omáčce

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
878 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
33 g
Sacharidy
121 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme máslo, rozkrájenou cibuli a celer, rajský protlak a cukr a přivedeme k varu. Na mírném ohni pak dusíme, dokud zelenina nezměkne.
  • 2
    Přidáme smetanu, okořeníme a za stálého míchání krátce povaříme. Přidáme sůl a pepř dle chuti.
  • 3
    Uvaříme tortellini a po scezení je v servírovací míse přelijeme omáčkou. Podáváme s nastrouhaným parmazánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.