Toskánská kuřecí prsa

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
58 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kuřecí prsa upravíme na plátky, osolíme, opepříme a zakapeme olejem a citronovou šťávou. Necháme asi 30 minut marinovat.
  • 2
    Potom jednotlivé porce obalujeme v mouce a rozšlehaných vejcích a smažíme na oleji. Usmažené kuře posypeme sekanou petrželkou a zdobíme dílky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 23. 9. 2015
Toskánská kuřecí prsa
Vynikající recept na toskánská kuřecí prsa vás přenese do krásných letních dnů, kdy jste si na dovolené užívali relaxace a svobody. Využijte tento recept k tomu, abyste si opět chvíli odpočinuli, protože jeho příprava je snadná a chutná báječně.