Toskánská kuřecí prsa
30 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 800gramůKuřecí prsa
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 2kusyCitrony
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
735 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
58 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Omytá kuřecí prsa upravíme na plátky, osolíme, opepříme a zakapeme olejem a citronovou šťávou. Necháme asi 30 minut marinovat.
- 2Potom jednotlivé porce obalujeme v mouce a rozšlehaných vejcích a smažíme na oleji. Usmažené kuře posypeme sekanou petrželkou a zdobíme dílky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 23. 9. 2015
Toskánská kuřecí prsa
Vynikající recept na toskánská kuřecí prsa vás přenese do krásných letních dnů, kdy jste si na dovolené užívali relaxace a svobody. Využijte tento recept k tomu, abyste si opět chvíli odpočinuli, protože jeho příprava je snadná a chutná báječně.