Toskánská polévka z fazolí a chleba

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
10 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
19 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na 150 stupňů předehřejeme troubu. Nakrájíme chléb ciabatta na kostičky a necháme sušit 10 minut v troubě.
  • 2
    Olej rozehřejeme v hrnci, přidáme cibuli a česnek a smažíme 4 minuty doměkka. Přidáme rajčata, fazole, vývar, přivedeme k varu a necháme 2 minuty vařit.
  • 3
    Vmícháme kostičky chleba, polévku přivedeme k varu a 5 minut povaříme.
  • 4
    Osolíme, opepříme a před podáváním ozdobíme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.