Toskánský chlebový salát s rajčaty
25 min.
Ingredience
- 6krajícůChléb konzumní
- 1kilogramRajčata
- 1kusOkurka salátová
- 125gramůOlivy černé
- 1kusCibule
- 2lžíceKapary
- 1lžíceBazalka
- 90mililitrůOlej olivový
- 30mililitrůOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
28 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Chléb nakrájíme na kostičky a dáme do velké mísy. Na stejně velké kostičky nakrájíme rajčata a okurku a přidáme spolu s olivami, kapary a na drobno nakrájenou cibulí.
- 2Přilijeme olej, přidáme ocet, pořádně promícháme a necháme cca hodinu stát. Před podáváním ještě znovu promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.