Tradiční bramborová kaše

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Vápník
61 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu 700 ml vody, vsypeme instantní vývar a přidáme bobkový list. Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostky. Vhodíme do vývaru a vaříme 20 minut, doměkka.
  • 2
    Slijeme, přitom si uchováme 75 ml vývaru na později. Brambory rozmačkáme a promícháme s uchovaným vývarem a rostlinným tukem.
  • 3
    Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.