Tresčí filé alla Pizzaiola

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené filé nakrájíme na kostky, pokapeme citronovou šťávou, mírně osolíme.
  • 2
    Oloupanou cibuli pokrájíme na kolečka, česnek nasekáme, obojí podusíme v rozpáleném oleji na pánvi.
  • 3
    Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a zbavíme zrnek. Dužinu krájíme na kostky, vložíme do pánve, podusíme 3 minuty. Vmícháme kapary, přidáme kostky filé, pod pokličkou zvolna dusíme asi 5 minut.
  • 4
    Nakonec pokrm podle chuti osolíme, opepříme a ozdobíme nasekanou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.