Tresčí filé s estragonovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
31 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, rozpůlíme a uvaříme v osolené vodě. Scedíme je a opečeme na pánvi na rozehřátém másle.
  • 2
    Bešamel ohřejeme, vmícháme omytý, nasekaný estragon a krátce povaříme.
  • 3
    Omyté porce filé osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Filé opékáme v pánvi na rozehřátém másle po každé straně asi 3 minuty.
  • 4
    Filé upravíme s omáčkou a bramborami na talíře a ozdobíme zbylým estragonem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.