Tresčí filé v hořčičné omáčce

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
200 mg
Cukr
125 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Větší část másla rozpustíme, osmahneme v něm mouku dozlatova a za stálého míchání přiléváme mléko. Chvíli povaříme a nakonec omáčku ochutíme hořčicí, solí, pepřem, špetkou muškátu a nasekanou petrželkou.
  • 3
    Porce filé osolíme, vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme mletou paprikou. Zalijeme připravenou omáčkou a navrch položíme vločky másla.
  • 4
    Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.