Tresčí filety s rýží
20 min.
Ingredience
- 700gramůTreska aljašská
- 80mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 400gramůRýže dušená
- 40gramůSýr Parmezán
- 40gramůOlej olivový extra panenský
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
19 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
130 mg
Postup přípravy
- 1Tresčí filety potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, položíme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 10 minut. V průběhu pečení filety jednou obrátíme.
- 2Dušenou rýži promícháme se smetanou, strouhaným Parmezánem, vytvoříme z rýže kopečky, upravíme na talíře, přiložíme upečené tresčí filety a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.