Tresčí filety s rýží

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
19 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
130 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresčí filety potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, položíme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 10 minut. V průběhu pečení filety jednou obrátíme.
  • 2
    Dušenou rýži promícháme se smetanou, strouhaným Parmezánem, vytvoříme z rýže kopečky, upravíme na talíře, přiložíme upečené tresčí filety a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.