Tresčí filety se zeleninovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky osolíme, opepříme, rajčata nakrájíme na osminky, cibuli nadrobno, cukety podélně rozkrojíme a pokrájíme na plátky. Plech potřeme máslem, na něj vyskládáme rybí filety, pokapeme citronovou šťávou a pečeme v předehřáté troubě zhruba 10 minut. Během pečení rybu jednou otočíme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, necháme ji zesklovatět. Přidáme rajčata, cukety, plátky oliv, strouhanou citronovou kůru, osolíme, opepříme podle chuti a dusíme 20 minut.
  • 3
    Na talíře upravíme porce ryby a přelijeme zeleninovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.