Tresčí kuličky pro děti - Pugó popchurági

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
31 kcal
Tuky
2 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
121 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze sušené ryby odstraníme hlavu, ploutve a pokropíme ji vodou. Potom z ryby odstraníme kosti a páteř a rybu nastrouháme na struhadle. Nastrouhané maso rozdělíme na tři části a každou část nastrouhaného masa promícháme s jinou kořenící omáčkou a ze směsí s omáčkami utvoříme kouličky. Tyto masové kouličky podáváme nejčastěji k bramborové kaši a především dětem.
  • 2
    Kořenící omáčky připravíme smícháním ingrediencí dle seznamu surovin. Při přípravě kořenící omáčky z červené papriky zeleninu očistíme, nastrouháme na jemno a nastrouhanou papriku smícháme se surovinami ze seznamu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.