Tresčí placičky s koprovým dresinkem

50 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kousky chleba vložíme do misky, přelijeme mlékem a necháme 2 minuty máčet. Potom chléb vyjmeme z misky a pomocí vidličky rozmělníme.
  • 2
    Cibuli oloupeme, očistíme, najemno nasekáme a vložíme do misky, přidáme chléb, limetkovou šťávu, sůl, pepř, nasekaný kopr a najemno nasekané maso z tresky.
  • 3
    Vypracujeme hladkou hmotu a tvoříme z ní placičky, které obalujeme v hladké mouce.
  • 4
    V misce smícháme dijónskou hořčici, sůl, pepř, ocet, olej a vyšleháme hustou směs. Pak přimícháme nasekaný kopr, pažitku, na kostičky pokrájenou okurku a znovu vše promícháme.
  • 5
    Na pánvi rozpálíme olej a placičky na něm po obou stranách opékáme. Po opečení placičky servírujeme na talíře a přelijeme připraveným koprovým dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.