Tresčí polévka
50 min.
Ingredience
- 2lžíceFazole bílé
- 1kusFeferony
- 1kusBobkový list
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceČočka jedlá
- 2kusyBrambory
- 2kusyCibule
- 2lžíceHrách loupaný
- 20gramůMáslo čerstvé
- 400gramůFilé z aljašské tresky
- 1litrVoda pitná
- 0,5lžičkaNové koření mleté
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaHřebíček mletý
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
5 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté filé nakrájíme na kousky, mírně osolíme a osmažíme na másle spolu s jemně nakrájenou cibulí. Zalijeme horkou vodou, přidáme nakrájené brambory, přes noc máčenou čočku, fazole a hrách a všechny ostatní suroviny. Vše vaříme doměkka.
- 2Polévku podle chuti osolíme nebo okyselíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.