Tresčí polévka s batáty

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
9 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, červenou papriku zbavíme jádřince a lusk nakrájíme na proužky. Batáty oškrábeme, nakrájíme na kostičky, kukuřici z konzervy scedíme, hrášek omyjeme, filety z tresky nakrájíme na kostky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem a smažíme, až zesklovatí. Přidáme batáty, papriku, zakryjeme pokličkou a dusíme asi 5 minut. Zalijeme vývarem, ochutíme solí, pepřem, tymiánem a vaříme zvolna 5 minut. Přisypeme kukuřici, hrášek, rybu, povaříme ještě 10 minut a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.